Журавлi

Прилетіли  й  ходять  по  снігу.
Холодно...  Де  ж  дітися  їх  зграї?
Як  вигнанці,  в батьківському  краї
Зажурились, гублячи  снагу.

Ще  замерзлі  луки  і  річки.
Голод  мовчки  дивиться  у  вічі.
Не  знаходять  виходу  й  на  вічі,
Що  зібрали  їхні ватажки.

Ходять,  мов  на  землю  нічию
Прилетіли  з  іншої епохи...
А  проте,  щасливі,  що  хоч трохи
Поживуть у  рідному  краю.


Рецензии
Гарно і вразливо! З повагою.

Наталья Сытник   14.12.2013 17:07     Заявить о нарушении