Якщо не зараз...

Якщо не зараз, то більше ніколи,
не зможу бути поруч із тобою.
Не буде жодних радощів навколо,
адже тебе не буде тут, зі мною.

Я знаю, така любов лиш раз буває,
таке назавжди, це я точно знаю.
Справжня любов ніколи не минає,
і не мине моя, я серцем відчуваю.

Як прикро, що все так стається,
нажаль, не можу вдіяти нічого.
Та кожен раз мені здається,
що зовсім не хвилює це нікого.


Рецензии