Почуття

Я повернулась до дому.
Вибачте, що насмiтила
Пiсля себе намагалась
Я залишить почуття.
Болю вже бiльше не буде-
Знов на свободу злетiла.
Вiн дарував менi крила,
Їх обмiняв на життя.

Вам поспiшаю сказати:
З вами я в Вiчностi, всюди,
Болю вже бiльше не буде.
Бiльше не буде смiття...
Хай ваше серденькo, любi,
Тільки кохать не забуде
Нe загубiть а нi митi,
Щоб захистити життя.

Смертi не варто лякатись,
Смерть-то наш шанс народитись
У власнiй Родинi лишитись...
Смерть то не є забуття.
Я повернулась до дому,
Вибачте, що насмiтила.
Вiн дарував менi крила...
Вам залишив почуття.


Рецензии