Крила

1.
Ти не народила, закинула крила
В омріяне небо, чужий гардероб.
І недовідкрила невидима сила
Твою дивну душу, свічадо зірок. 

Ти плачеш у ванні. Зализує рани 
Зів’ялого тіла прозора вода.
Дарма, що віками руйнуються храми,
Ти зможеш, я вірю,
Нарешті підвестись і сказати «так!».

ПРИСПІВ:
Я поверну твої надламані крила,
Лети! Не зупиняйся. Ні!
Я зазирну туди, де палко горіла
Твоя душа в огні (вогні в огні).

2.
Ніколи не згадуй про те, що позаду,
Пробач і минуле простить і тобі. 
Скоріше дай Богу здійснити свій задум,
І зможеш, я вірю,
Нарешті підвестись і сказати «ні!».

ПРИСПІВ:
Я поверну твої надламані крила,
Лети! Не зупиняйся. Ні!
Я зазирну туди, де палко горіла
Твоя душа в огні (вогні в огні).


Рецензии