Вiдень

В тебе стоїть будильник на 5 ранку,
Ти відчиняєш фіранку
І зачерпаєш на повні груди новий день.
Ти шукаєш за вікнами Відень,
Натомість прокидаєшся вдома.
Тебе завжди чекає з роботи
Голодний кіт, вчорашня каша і втома.
На торт чи за цукром заходить знайома,
Що живе по сусідству.
З чаєм завжди хлібину вчорашню, черству.
От і радій самоті.
Пиши й занотовуй свої вірші в блокноті


Рецензии