Подаруйте

Будь ласка, подаруйте мені радість,
Запакуйте в коробку, обв'яжіть яскравою стрічкою.
Я з нею зустрічатиму свою старість,
Милуватимусь довго перед сном за старою звичкою.

А може поставлю на книжкову поличку,
Розпакую у якийсь визначний момент.
І нехай вона буде  невеличкою,
Усе сумне моє зруйнує враз ущент!

Подаруйте мені її в святковий вечір,
Аби без вагань залишила вдома.
А відкрию все ж, мабуть, в часи холоднечі
Або коли за плечі обійме потворна втома.

Подаруйте, будь ласка, її із щастям,
Аби не тянула донизу каменем,
Чтоб перешкодою незламною стала напастям,
Щоб поруч була,  щоб світом її не шукали ми!

Але, будь ласка, подаруйте щиро!


Рецензии