Весняний цв1т

Закотилось сонце в весну,
І відразу все воскресло:
Ось кульбабка у травичці,
Зверху -кашка на вербичці,
Мати -й -мачуха на схилах
Голівоньки похилила...
Зацвіли черешні, вишні,
Одягнули сукні пишні,
Груші. й яблуні за ними
Розпустили білі гриви...
Вся земля буяє квітом
І вже скоро прийде літо!


Рецензии