б да нас не зламае

вітер віе, грім гуде,
біда вже близько вона йде,
ніхто не знае ,де й коли?
зі схілу полетить каміння,
і вдома загудуть у всіх поли,
коли настане день і час,
коли не стане зовсім нас.

і буде вогнище летіти,
якщо цей день настане,
невдачі хвіля нас застане.
хвороби, біль, страдання муки,
печаль, невдача і розлуки,
хвиля комети грабежів,
які вбивають без ножів,

тож знайте люди як не е ,
поки живемо, даруйте іншим
ласку и тепло свое...!


Рецензии