Квiти, квiти скрiзь...

                Сестрi

Якби ж то мама з татом піднялись
й змогли до рідної оселі завітати,
раділи  б як,  що квіти, квіти скрізь
спиняють біль пустої  хати…

Щолітку царство  квітів в тебе є,
сестричко люба, пташко клопітлива,
а біля них і серденько твоє,
і виростаюсь не троянди – крила!

Так лагідно, так гарно на душі,
коли земля батьків квітує знову…
Моя голубко,  то ж твої вірші:
в  квітках-красунях – красномовність слова!

Твої яскраві зоряні рядки,
що  на землі написані квітками,
не будуть перевершені ніким,
бо  пишуться для  батька і для мами…


Рецензии
Дуже красивий і щирий вірш. Мені дуже сподобався. Хай Вам щастить. З повагою

Сергей Андрейченко 2   21.04.2014 11:27     Заявить о нарушении
Дякую щиро за відгук. І Вам - щастя і радощів!

Валентина Яроцкая   21.04.2014 11:45   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.