С твоим днем Рамазан

ЛъикIаб гIамалалъги гIаданлъиялъги,
ГIумру берцинлъула къимат борхула.
Лъоба ч1арадаса тIаса рищарал,
ТIогьол квацIабазул гьавун ватила.
 
ЛъагIелал сверана сагIтал тирана.
Тола заманаялъ жиндирго лъалкIал.
ХIалтIи хиралъичIо, чIухIи багъичIо,
Дуца гьеб хасият хисизе течIо.

Рамазан  гIадинал гIолохъабаца,
Берцин гьабун буго нилъер кьурукьлъи.
Районго чIухIарав мугIрул г1олилав,
Жакъа Делималде ах1улев вуго!

Дуе г1умро кьеги воххун хут1аги,
Т1убаги дур рек1ел к1удияб анищ!
Базе хъван батаги дуца нусго сон,
Рукъ роц1ц1ун хут1аги кидаго даим!


Рецензии