Рятуй

На тихих вулицях містечок,
У гамірних містах, гучних метро
Нам не забуть людей і звичок,
Тримай за руку - падаю на дно.

У натовпах шукаєм ми когось,
І котрісь риси нам забути не дано.
І знов тебе згадаю я чогось...
Рятуй мене - я  йду на дно.


Рецензии