Лист

Я тобі напишу листа.
Напишу і відправлю поштою.
Я свій підпис лишу на вустах.
Я для тебе нічого не коштую.

Ти відкриєш конверт -
І від нього запахне ніжністю.
Ти любив цей парфум.
Ми с тобою були різнобіжністю.

У рядках - тони тепла,
У душі - присмак жАлю.
Там про те, чого вже нема,
Там про те, що краще ніж воля.

Ці рядки вже нічого не варті.
Це як крапля болю у душу.
Та чекай....я тобі
Напишу,напишу, напишу...


Рецензии