Поряд ти

Не було ще кращої муки,
як дивитись на тебе вночі,
цілувати тонкі твої губи,
і тремтячи тримати в руці
твої ніжні і лагідні руки.
Не було ще солодших дощей,
коли ти в них вслухалась журливо,
коли мріяла про неможливе,
а я поряд тихенько сидів.
Я дивився на всі твої мрії,
я не думав тоді про свої.
Ти не знаєш, як було важливо...
Поряд ти. Поряд ти.
Я вдивлявся у твої зіниці,
в сірі очі тендітні твої.
Я би зробив тоді все, що ти хочеш,
Тільки ти, моя мила, не йди.


Рецензии