My Love

My Love (Tasha Shores)

My love is like an ocean
It goes down so deep
My love is like a rose
Whose beauty you want to keep.
My love is like a river
That will never end
My love is like a dove
With a beautiful message to send.
My love is like a song
That goes on and on forever
My love is like a prisoner
It's to you that I surrender.

Моя любовь
Измерь  мою любовь
 океана глубиной,
измерь мою любовь
розы красотой,
измерь мою любовь
бесконечною рекой,
сравни мою любовь
с голубкой белой,
сравни мою любовь
с песней соловья,
мир вокруг тебя-
это я....

Алексей Горшков


Рецензии
лирично =)

Рэссика   14.06.2013 20:01     Заявить о нарушении
Благодарю!

Алексей Горшков 4   02.07.2013 11:09   Заявить о нарушении