Згадка про Кам янець

Ах, Кам’янець! Ах, Кам’янець-Подільський!
Яке ж ти місто, гарне та живе!
Як Лицар Часу, ти зберіг нам Душу,
ЇЇ через віки доніс до нас…
Ти – Чоловік! Ти – серденько Подолу!
Інтелігент по Духу своєму!
Ти – сонечко! Веселка на граніті,
Ти – місце Сили, Віри, Боротьби!
Ти – вчиш дітей, ти місто – оптимізму.
В тобі така таємна сила мрій…
Що буде Світ, і будем ми всі жити,
В майбутнім наших кращих поколінь…
Ти бережи себе, ти ж Бога бачив,
Не дай же людям впасти в забуття.
В тобі є Львів, і Петербургу частка,
Є стриманість, і розкіш водночас…
Бувай здоров, тримайся, місто Часу!
Потрібен ти, а поки відпочинь.
Багато бачив… І багато виніс.
Прокинеться любов до Батьківщини…
Потрібен будеш, Лицар, почекай!


Рецензии