Такi простi земнi мотиви

С.Рахманінов (1873-1943), Тріо «Elegiaque»
для скрипки, віолончелі і фортепіано.
Т.Яропуд, Н.Яропуд, О.Безбородько,
Будинок Актора, Київ

Такі прості земні мотиви –
Жага, бажання, потяг, сум,
У почуттях – життєві сили
Душі, польотів, мрій і дум.

Наворожилось, наспівалось,
Тремтіло ніжно всім Єством,
З Любов’ю все перепліталось,
Звучало світлим торжеством.

Злітало в Небо і до Сонця,
Ввійшло в прозорість, теплоту…
Душа жила Любов’ю знову,
Життя розкрилося в «Люблю».

12.06.2013


Рецензии