Тук-тук молоточками Долi

Р.Шуман (1810-1856), Квінтет 
мі-бемоль мажор, ор.44, 1842.
Т.Яропуд, О.Шелешкова, А.Макій,
Н.Яропуд, О.Безбородько
Будинок Актора, Київ


«Тук-тук» – молоточками Долі
Визначаються ноти Життя,
Швидко дуже, чи легко, поволі,
Озивається Світлом хода.

І безсмертя, і смертність – надбання.
До Землі долітає Душа,
Відкриваючи радість пізнання,
Торжествує в Людині Краса.

Все звучить: кожен крок, кожна дія,
Все крізь звуки вплітається в Суть.
Урочистість буденність розвіє,
Хвилі Музики в серце ввійдуть.

12.06.2013


Рецензии