душа коханням пала

Я хочу щоб ти завжди була моєю
Я хочу щоб ти кохала мене і в біду
Я хочу щоб ти завжди була поряд
Бо я тебе кохаю і не відпущу

Якщо я проснуся серед темної ночі
То тільки для того щоб побачити тебе
Побачити тії очі дівочі
Побачити ту яка кохає мене

Якщо я буду далеко від тебе
Ти головне мене дочекайся
Дзвони пиши і вір у мене
Але нікому не віддавайся

Образить хтось дзвони відразу
Не довго буде той чекати
Бо ніхто не має права
Мою кохану ображати

Буде скучно йди до мене
Тобі я завжди радий буду
І веселіше тобі стане
Бо я такиий я не забуду

Тож сонце знай і вір мені
Не важливо те що холодає
Серце моє завжди горить
А душа коханням палає


Рецензии