Чорними птахами

Спалахнуло небо грозами

Аж на храмах в дзвонах  божі звуки

То  монахи, кличуть сльозами

Щоб до неба  доторкнулись муки

 

А ті молитви,  то як  промінь сонця

Заполоняє  серце   дзвін

Бачив я ту  тінь, що йшла біля  віконця

То душа до бога на уклін

 

Чорними птахами, безкрилі монахи

Світлими душами до неба бредуть

Забутими страхами, оголені промахи

Крапля до краплі в безоднi пливуть

 

Спалахнуло небо марами

Плаче , бо не бачить  чистоту

Писані  ікони, майже карами

Заповнюють  у душах пустоту

 

Боже , та невже то є питання

До грішних тих, що мріють у політ

Маються  вони  мов у засланні

Спогадом давно минулих літ

 

Чорними птахами, безкрилі монахи

Світлими душами до неба бредуть

Забутими  страхами, оголені промахи

Крапля до краплi в безоднi пливуть


Рецензии
Божі звуки наповнюють серце дзвоном
краплі ріс сльозинки на дорогах
спливають вдалину і обіцяють
щастя тим монахам посилають

З повагою і теплом, Юлія

Юлия Шикова   29.12.2013 00:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.