Я немов загубився

Я немов загубився у якомусь іншому уявному світі,
Здається, знаходжусь у картинах величного Сальвадора.
Для мене сонячний промінь зараз є світлом софітів,
Відчуваю – я персонаж чийогось безглуздого твору.
На моєму обличчі дурна театральна посмішка,
Хоч насправді в душі заходжусь плачем.
У твоїх (для мене – божих) руках я лялька іграшка.
Але зміняться ролі для тебе і мене. Ти відповідач.


Рецензии