Black holes

Who goes black
Toward these holes
Never comes back
Through the time walls

When you see this
In no time
Comes paralysis
Your will begins to chime

Feel gravitation pull
Just relax
These holes rule
Your life sucks

JFK, 12 June 2013


Рецензии