Янгол

Ти янгол, але нажаль не мій.
Ти янгол, але нажаль не поряд.
І саме тому для мене цей світ
Став чорную, сумною полосою.
Я живу без мрій і без бажань,
Я живу лиш думкою про тебе,
І тому таке моє життя
Стало пеклом, без зворотньої дороги.


19.03.2008


Рецензии