***

 «Одне ціле»
Подивившись страху в очі,
Я зроблю свій крок вперед,
Серце б’ється, кров бурлить,
Я безстрашна в дану мить.

Відступати я не можу,
При параді. Я готова.
Очі вгору, спинку рівно,
І вперед, вперед.

Погляд з посмішкою дарую,
Не відвожу я очей,
Й губи я його чарую,
Ніби той магніт тягну.

Він ще грає в гру зі мною,
Та не знає він що я,
Не здаюся й не програю,
А свій приз я заберу.

Усміхнувся й підійшов,
Він на танець запросив,
Танго ми танцюємо вміло,
Пристрасть, запал і жага,
Все бурлить і бігає по жилам.

Ми злилися в одне ціле,
І до самого кінця,
Закохалися в життя.


Рецензии