Свiт порожнiх, хмiльних голодранцiв

Світ порожніх, хмільних голодранців

Світ порожніх, хмільних голодранців,
Кожен топчеться у власнім багні
Над столом, де огарок і тінь,
Приховалась ненависть і біль.

Відіб'ють тобі всі печінки,
Якщо ступиш на темний поріг,
Де повія лежить у крові,
І над нею комахи літають.

Зазирни у порожні роти,
Скільки душ гниє із душі
Через спини погрожує всім,
Божевіллям і гострим ножем.

У канаві, де діти стягли,
Довгі труби, лахміття і пил
Там померла надія лиш гріх
Між порожніх душ побіліла.

Бавить спокій зажерливих пройд
На базарі за м'яса шматок,
Залишають на душах рубці,
Порожнеча, голод і сміх.


Рецензии
Гiрко i сумно...

Дмитрий Костоусов   05.07.2013 07:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.