Подаруй мены над ю на життя...

Подаруй мені надію на життя
На любов, на ласку і на диво,
Щоб в тривожні миті каяття,
Невмируща віра в мені жила.
Подаруй мені надію на життя
Стукіт серця б*ється разом з болем,
І рятуй від пропасті серця,
Що залишилися наодинці з горем.
Подаруй мені надію на життя,
Страх і віра вже зійшлися в бою
На частини розірве у небуття
Все, що зразу нам здалося грою.
Подаруй мені надію на життя,
Я відчую знову серця стук
І мої вразливі почуття
Звільняться від цих нестерпних мук.
Подаруй мені надію на життя,
Подаруй і знову стану жити
Як колись, у радості життя,
Стану знову віддано любити..


Рецензии