Юлияна Донева - Чувствително сърце

ЧУВСТВИТЕЛНО СЪРЦЕ

 Сърцето ми, като мембрана -
тупа -лупа, тупа-лупа!...
Мисля си: „ Какво му стана,
какви емоции пак трупа?“

Знам, че не му трябва много,
достатъчно му е и туй,
да ме погледне някой строго,
или пък хула да се чуе

и ето, че то, от вълнение,
забумква като барабан.
...Където има напрежение -
далеч - не ме търсете там.


Рецензии