Скiльки разiв не хотiлося жити

*

Скільки разів не хотілося жити,
Скільки разів обирала життя,
Бо кожна мить, що ми є в цьому світі,
Не має заміни і вороття.
Засліплена сонцем, вражена болем,
Я все одно підіймаюсь і йду.
Вдихаю повітря, дивлюся навколо
І знаю, що більше уже не впаду,
Бо навіть коли сивий біль накриває,
Стає зрозумілим за кілька хвилин,
Що нестримне життя все одно триває,
Навіть коли здається, що ти зовсім один…

27.04.2008


Рецензии