Небо плаче...

Дивлюсь на краплі - небо плаче,
То тихо,іноді буває з градом.
І небу від журби подітись ніде,
Свої печалі розганя воно зі шквалом.

І плач небесний лине на землян,
Вони у це повірити не можуть.
Тоді зі злості небо шле буран,
Бо люди все покаятись не хочуть.


Рецензии