Такий один

Хмарочоси твої захмарні
І дороги далекі твої
Розбудили в мені ту пам'ять ,
Що забули сучасні дні.

Барельєфи гротескного міста
Із тонкою стрічкою трав
гарцювали у скверах гульвіси
І старий музика їм грав

Полонези пильні від часу
На платівках замовкли давно
І тебе я побачити зможу
У старому німому кіно

У пожовклих ламких фоліантах
Ти навіки завмер таким
Молодий і закоханий Харків
В переливах дзеркальних струмків. 


Рецензии