На день народження

На день народження
Моє щастя -  просто бачити тебе
Нічого не треба, все просто одне
Одне на Землі кохання
Одне в світі бажання –
бути з тобою, бачити щастя твоє.
Не будь самотнім – будь щасливим,
Не будь сумним – будь красивим.
Завжди посміхайся та рідної сім*ї ніколи не цурайся


Рецензии