Не зневажай

Зупинись зневажати старість,
Бо і сам ти станеш таким,
Й чатуватиме на тебе кульгавість,
Не завжди будеш ти молодим.


Зупинись зневажати старість,
І словами,й ділами – не гудь.
Бо життя їм й так у тяжкість,
Тож до всіх милосердним будь.


Зупинись зневажати старість,
Краще в душу заглянь свою.
Подолай у собі ненависть:
Все повернеться в долю твою.


Зупинись зневажати старість,
Не ховай добре слово,скажи,
І в очах запалити радість
Щирим серцем  своїм поможи.


Зупинись зневажати старість!
Вже морщини покрили чоло.
Людям з білим волоссям на скронях
Як ніколи потрібне тепло!


Рецензии