Не тiльки нам болить...

Бачу,що навесні
береза плаче.
Під ніжною її корою –
душа.
Про смуток свій
вона не скаже.
Розкаже лише кора.
На ній – чорне й біле,
бо душа боліла.
Й коли невимовно болить –
сльоза бринить,
Вона ж усе мовчить.
Одначе,мені болить:
- Чому ти саме навесні,      
Березо,плачеш?..

Долю не змінить,
Тому й мовчить.
Не тільки нам болить…


Рецензии