Ти

ти розфарбуй життя веселки кольорами.
й не поскупися на добро.
озвуч його любові голосами.
не стрепенеться хай твоє перо.

ти розфарбуй життя веселки кольорами.
ти молодий.
сьогодні - то в майбутнє телеграми.
пусти у чиєсь небо голубів.

ти розфарбуй життя веселки кольорами.
цей світ - для тебе.
тож намалюй його яскраві брами
і солов'їв солодкий щебет.

ти розфарбуй життя веселки кольорами.
учись. працюй. терпи.
відкинь ці вигадані драми.
недобре у собі приспи.

ти розфарбуй життя веселки кольорами.
ти сам для когось стань веселкою.
й не вештайся ненависті лісами.
заграй вербовою сопілкою.

ти будь Людиною. торкнись буття губами.
люби цю землю
і цей всесвіт.
і розфарбуй його веселки кольорами.


Рецензии