***

Часом буває, що хочеш
полетіти туди,
де немає тої поганої журби.
Часом хочеш так закричати,
що хочеш заново все почати.
Часом хочеш розірвати
стіни,
хоч в тому сама не винна.
Часом буває настільки так
добре,
що хочеться бігати весело в
полі.
Часом буває, що таке гарне
сниться,
що жалієш ті ночі, коли не
спиться.
Часом буває, що почуєш голос
знайомий,
а виявляється, що то крик
невідомий.


Рецензии