Сутичка двох св т в

Душа всередині пестить,
лоскоче,
а мозок з цього нахально
регоче.
Так часто в житті буває:
людина привикне, покохає.
А хаос так і буяє всередині,
так ніби там пройшло шалене
цунамі.
Дійсно - метелики в животі
літають,
а почуття гарячі наростають.
Серце протестів чути не хоче,
адже кохання всередині
лоскоче.
А мозок просто місця не
находить!
Як це, любов по тілу господаря
бродить?!
Та це нечувано, не може бути!
Підсвідомість не терпить -
люта.
Дійсно хаос. Немає всередині
порядку.
Пора терпіння поставити на
зарядку.
Не мало часу пройде до згоди,
а поки подивлюся прогноз
погоди.


Рецензии