Що це?

Він дивився в її очі, і бачив безмежний всесвіт поцілунків і обійм, ще ніколи ніхто не міг так сильно вивести його з колії. Що це? Це дійсно кохання? Коли при зустрічі він розцвітає немов тюльпан і очі його починають блискотіти, як ранкова роса.Ще ні разу він так не боявся втратити людину, ще ні разу він так не сумував за кимось. Стільки почуттів, стільки духовності... Вона стала наркотиком, який або буде підтримувати його серце все життя, або знищить із-за її відсутності.


Рецензии