не обицяй

Не обіцяй кохати вічно.
Повір,це все хибна віра.
Як хотіла приховати
Та й навіщо?
Твої здогадки та ревнощі
Давно не в міру.

Я втомленний дуже
Твоїми іграми
І цим безглуздям.
Заховайся знову
За своїми книгами.
Я втомився збирати
Частинки,як трутні.

Частинки марева
Про спільне життя.
Про щось більше
За "ти" і "я".
Всі слова щиро від серця,
Але без каяття.
Щиро вимовляю "сім`я".

Мрія,що залишилася мрією
Та й тільки.
Спокуса надії на майбутнє.
Та,втомився чекати стільки.
Та хіба ця спроба
Хоч на половину могутня?


Рецензии