У кохання йе такi слова

У кохання є такі слова:
У яких душа від щастя променіє.
І кружляє в танці голова,
Від обіймів сердце ціпініє.

Ти зустрів його зненацька,
Коли зовсім не чекав.
І душа твоя простацька,
Знов почула запах мальв.

Тіло знепретомніло в обіймах,
Вічні почуття життя:
Повернулися, і ти радієш,
Наспівуючи пісню забуття.

Струм у скронях не огорне сон,
І думки у просторі чатують:
Не надаш їм грізних заборон,
Вони їх просто не почують.

Очі засяяли теплом,
І долоні від дотику вологі.
За прозорим хатнім склом,
Верби затаїлися розлогі.

Все оце, -  ти не помічав,
У любові сердце не страждало.
Бог кохання довго твій мовчав,
І вже віти снігом припадали…

Головне, безсмертне почуття,
Поряд з ним  радієм та сумуєм.
Споконвіку прагнем каяття,
Як що крила в нім не розгорнули.


Рецензии