Рiдна земля

Рідна земля

Цвітом укрито зелене жито
Пахне , як медом і молочком,
Щебечуть діти, дощами вмиті,
Спішать у юність роки бігом.

Пливуть по небу хмарки біленькі,
Ллється з гайочку пташиний спів,
Чарівну казку складає Ненька -
Хмільна уява від почуттів.

У різнобарв’я  убралось літо,
Зійшла веселка на небокрай,
О, рідна земле, рай на цім світі,
Безперестану  музику грай.

В променях чистих думи веселі,
Ластиться серце в радості мрій,
Гойдає  долю на каруселі
Виткана муза з наших надій.

Світить яскраво сонце в зеніті,
Сипле в долоні чари вогнів.
В золоті світла ніжиться жито,
Являє мари  з далеких снів.


Рецензии
"О, рідна земле, рай на цім світі,
Безперестану музику грай."

Що нас завжди вирізняло серед народів Азії і Півночі, та це бажання лише одне - жити в своєму Краю, в своєму раю. І ми ніяк, ще з часів Оріани, не можемо збагнути чому так не живеться іншим. Чи у нас тут золотом посипано?

Дякую Вам!

З повагою,
Миколай.

Сияющий Свет   25.09.2013 17:32     Заявить о нарушении