На Бузi

Пливуть рікою лілії розкішні,
Як в дзеркалі, відбились в прохолоді.
Верба купає віття у затишші,
Чудово тут (хай навіть і негода).

Чіпляє гладь ріки хмарину з неба,
І ось вона – вже човен для лілей.
Такий вже рай – а іншого не треба,
Така краса, що сльози із очей…

Чарівний Буг, укритий снігом лілій,
Гаптований і сонячним лататтям.
Ідилія з неперевершених ідилій…
Купаюсь в ліліях, неначе в сніжнім платті…


Рецензии