найменший хвостик

сміливо   найменший " хвостик",
на руки  під вечір  вліз,
тихенько  " тато"  муркотить,
сміється щиро до сліз.

 щебече слова веселі,
 розказує про садок,
 зорею горить  в оселі,
 і в руку дає листок.
 
там квітку намалювала,
кумедно смішну красу,
з думок кудись зникли хмари,
спинила в душі грозу.

 кудись поділись тривоги,
і сила в серці  зросла
 не бути "татусем"  строгим,
знайшлися теплі слова.

і хвостик побіг щасливий
а я посміхнувся в слід,
бо в серці   в такі хвилини,
одразу зникає лід.


Рецензии