Порада

Колись кохання труднощі долало,
В сучасному житті цього замало.
Воно свою міць почало втрачати,
Матеріальне стало долю визначати.



Країна мрій всім часто сниться,
Дівчата хочуть тільки принца.
Авто останньої моделі мати,
В розкішному будинку спати.



Наречений поряд бізнес-леді бачить,
Для нього статус так багато значить.
Він мріє в Єгипті засмагати,
На супер-яхті океаном подорожувати.



Тепер народну мудрість про курінь забули,
Здавна такі слова частіше чули.
Сьогодні молоді варто пораду дати:
- Щоб мрії могли реальністю стати,
Потрібно,найперше,міцно і вірно кохати!


Рецензии