Соловей мiй чарiвний!

Птиця, моя птиця,
Я кохаю тебе!
Птиця, моя птиця
Не залишай ти мене!
Бо без спiву твого
Дiброва змарнiэ…
Без кохання твого
Серце зчорнiэ…
Птиця моя, птиця моя!
Соловей мiй чарiвний!

 фото с инета!


Рецензии