кохаю..

Моє серце б'ється тільки для тебе,
Ти моя радість, ти моє небо,
Ти в моїх думках і у кожному слові,
Ти є сенсом життя, ти є плодом любові...
Я з думками про тебе заплющую очі,
І що миті, що дня, що хвилини, що ночі,
Я тобою живу, і без тебе зітхаю,
Я без тебе помру, бо тебе я кохаю...


Рецензии