без цензури

Що в світі в нас твориться
Про що думаєте ви
За дітьми ви подивіться
Я благаю вас батьки

Перший секс тринадцять років
То просто є пи*дець
Мало років ще прожила
А на серці вже рубець

Як таке ми допустили
Що не так мені скажіть
Якого х*я це робити
Ну хоть себе побережіть

Не робіть цього благаю
Бо так скажу ху*ово жити
Ти там як та королева
А пацанів то лиш смішити

Ти думаєш що ти подруга
Крута і куриш ти і пєш
І просто всім даєш по кругу
І мозги бл*ть не їб*ш

Ні такого я не стерплю
Словами це не описати
Дівчата прошу лиш одне
Почніть себе ви цінувати

А тим які є стримні дуже
І всім прямо кажуть ні
Таки я і поважаю
Такі подобаються мені

Тож дівчата прошу дуже
Цінуйте ви себе все ж
Так як втратили цнотливіть
Її уже не повернеш


Рецензии