Нестерпно. Боляче. Але що вдieш?

Нестерпно. Боляче. Але що вдієш?
Нічим зарадити Тобі  не можу...
Не знати - в смутку чи радієш ?
Я ж собі місця не знаходжу...

Якби ж мені Господь дав крила -
Я вмить з Тобою вже була
І доторком Тебе зцілила -
Якби ж то тільки я могла!..

Нестерно, боляче, не сила -
Чекати марно Твою звістку!
Та Ти згорнув свої вітрила
І в тиші запитав прихистку...


Рецензии