Важко...

Наскільки важко чекати,
коли прийде наш час.
Дивитись вперед і не знати,
чи зведе доля нас.

Якби я міг, я б все зробив,
що тільки в моїх силах.
Я весь цей час тебе любив,
літав у мріях мов на крилах.

Хотів би час щоб мчав скоріш,
щоб стрілка швидше крокувала.
Зумів би стати трішечки сильніш,
лиш тільки б ти завжди мене кохала.

Здається, мало так у Бога я прошу,
молю, щоб ти була поруч зі мною.
Та його вчинки не знайшли межу,
залишивши перешкоду між тобою...


Рецензии