Дякую..

Даремно мабуть лию сльози,
адже між нами все чудово.
Навіть у страшнії грози,
почуваю я себе казково.

Я радий, що ти є у мене,
що даруєш мені свою ласку.
Так ніжно кличеш до себе,
що потрпаляю я немов у казку.

Дякую, що ти зі мною,
що віриш в силу моїх почуттів.
А я напевно мрію буть з тобою,
мабуть давно вже це я зрозумів...


Рецензии