***

Коли в душі ще є наснага
Коли горить у серці жар,
Покинь печалі, біль і сльози,
Прямуй сміливо аж до хмар
Повір у себе
Йди сміливо
За мрією своєю йди
Поміж мільйон стежок невірних
Свою правдивую знайди
Хай кажуть люди, що не вийде
Що ще слабкий, чи не доріс
Кидай усьому світу виклик
Не можна зараз впасти вниз
Хоч буде тяжко і нестерпно
І все захочеш полишить,
Зроби ще крок, за ним и другий
Бо мрія слабкість не простить
Ти вір у себе
В свої сили
Свої таланти розкривай
Бо вже не буде сил вернутись
За хвіст удачу ти піймай
Багато хочеться зробити
Коли є сили, молодий
Коли не згас запал юнацький
Коли іще ти не сідий
Збери в кулак усю відвагу
Невпинно до своєї цілі йди
Ти знай, що лиш твоя
Це мрія
Ніхто її не украде
І лиш тебе вона чекає,
Того, хто завжди шлях знайде


Рецензии