хз

Я не тримаю його,
навіть пальцем не ворухну!
Як що піде – нехай,
сам вирішує де його доля.
Може справді так хоче.
А може… там дірка в даху.
Може,
вже зовсім лиса у дерева скроня.
СлОва не скАжу,
очі не підведу.
Хоче до іншої -
хоче знов рвати волосся…?
Досить,
я вже раз тримала його на біду.
А опинились в долонях
пожухлі колосся.


Рецензии